Enoriaşii prezenţi la pelerinajul de la Mănăstirea Nicula, amendați pentru nerespectarea indicaţiilor Poliţiei

0
161
Amenzi la Nicula pentru nerespectarea legii -sursa foto Cluj 24

Oamenii legii au aplicat 29 de amenzi în valoare de peste 23.000 de lei, în timpul pelerinajului de la Mănăstirea Nicula, pentru nerespectarea indicațiilor polițiltilor. De asemenea a fost dată și o amendă pentru refuzul de a purta masca de protecție.

Măsurile de ordine au fost asigurate de 317 polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari. Numărul maxim de participanți în mănăstire s-a înregistrat la ora 10.00. aproximativ 2.000 persoane, iar numărul total de participanți din ultimele 24 ore a fost aproximativ 2.400 de persoane. 12 persoane au fost asistate medical la fața locului fără a fi nevoie să fie duse la spital.

S-au dat 29 de amenzi de peste 23.000 lei, din care una de 500 lei pentru nepurtarea măștii de protecție, 26 pentru nerespectarea indicațiilor polițistului și două la Legea 61/1991. Zece permise de conducere au fost reținute.

Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului a fost scoasă din biserică şi a fost înconjorul lăcaşului de cult. Oamenii veniţi cu miile s-au adunat să o vadă şi nu au mai ţinut cont de regulile de distanţare pentru a preveni răspândirea infecţiei cu noul coronavirus.

Sursa – RomaniaTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.