eTREZIREA face primul pas pentru constituirea Grupului de Inițiativă Civică ”Împreună Reclădim Constanța”

0
195

Asocația eTrezirea ia atitudine și organizează prima întâlnire dedicată constituirii Grupului de Inițiativă Civică Împreună Reclădim Constanța. Asociația își propune crearea unui grup de lucru care să reunească oameni politici, candidați la alegerile locale, ONG-uri, persoane care vor să se implice în demersul de a reclădi Constanța.

Prin intermediul Grupului de Inițiativă Civică Împreună Reclădim Constanța, se dorește așezarea în jurul unei mese rotunde, fără culoare politică, toate proiectele și inițiativele bune pentru Constanța.

”În campania electorală precedentă au fost prezentate multe astfel de proiecte, idei care ar fi păcat să rămână uitate în sertare. Credem că o bună parte a acestora ar trebui să ajungă a fi prezentate și susținute în Consiliul Local Municipal sau în Consiliul Județean. Pentru acest lucru este nevoie însă de crearea unei singure voci, puternică, reprezentativă pentru societatea civilă constănțeană care să reacționeze la acțiunile sau non acțiunile aleșilor locali, ce au impact asupra Constanței. Astfel,  joi, 29 octombrie 2020, ora 17.00, invităm la sediul Asociației eTrezirea, din strada Ștefan cel Mare, 63, la o primă întâlnire dedicată constituirii acestui grup, toți candidații la alegerile locale din septembrie 2020 care nu au reșit să obțină o reprezentativitate în Consiliul Local Municipal dar care își doresc în continuare să facă ceva pentru Constanța. Sperăm ca orgoliile de partid să fie lăsate deoparte iar la finalul discuției să vă putem spune că împreună, printr-un efort comun, suntem mai hotărâți ca niciodată să Reclădim Constanța”, susțin reprezentanții asociației.

O a doua întâlnire în demersul constituirii Grupului de Inițiativă Civică Locală Împreună Reclădim Constanța va fi organizată cu reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale de la nivelul municipiului Constanța, data urmând a fi stabilită în scurt timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.