Evitați Șoseaua Mangaliei timp de două zile!

1
567

Dacă tranzitați Șoseaua Mangaliei marți și miercuri noapte, trebuie să știți că circulația se va desfășura cu dificultate pe porțiunile de drum cuprinse între zona magazinului Doraly și strada Pandurului.  

Echipele de muncitori execută ultimele lucrări de asfaltare pe Șoseaua Mangaliei, potrivit Primăriei Constanța, după ce zilele trecute a fost frezat stratul de uzură. 

În acest context, participanții la trafic sunt rugați să evite acest sector de drum în cele două nopți, în măsura posibilităților, folosind rute alternative.  

În paralel, pe timpul zilei, continuă lucrările de amenajare a sensurilor giratorii de la intersecția Șoselei Mangaliei cu strada Hatman Arbore și din zona Doraly. Totodată, se amenajează și trotuarele pe porțiunile rămase.   

Reamintim că proiectul „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona B-dul 1 Mai – Șoseaua Mangaliei“ vizează resistematizarea infrastructurii de transport corespunzătoare celor două artere rutiere, pentru încurajarea utilizării modurilor de transport mai prietenoase cu mediul, prin creșterea atractivității și accesibilității deplasărilor cu transportul public, cu bicicleta și pietonale, precum și adaptarea la nevoile persoanelor cu dizabilități și mobilitate redusă.  

V.I.

1 COMENTARIU

  1. ziua este mai bine. Au frezat bulevardul, de acum doi ani!
    Ne-am rupt masinile si nervii, ca sa ia unii banii pentru raschetat asfaltul! Spaga si Pinca, emblema Constantei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.