EXCLUSIV. CV-ul directorului CSM Constanța, Andrei Talpeș

0
518
sursa foto: CSM Constanța

Andrei Talpeș, directorul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Constanța, a răspuns solicitării Focus Press, în privința publicării CV-ului.

Directorul CSM Constanța are diplomă de licență în Drept la Universitatea Ecologică București (august 2013), diplomă de absolvire a programului „Manager de proiect”, în cadrul Centrului Regional de Dezvoltare Resurse Umane și Management Social (2008) diplomă de absolvire în cadrul programului „Lucru în echipă” la Centrul Regional de Dezvoltare Resurse Umane și Management Social (2009) diplomă de absolvire program de perfecționare comunicare (2009), diplomă de master la Universitatea Spiru Haret de la Constanța (2009).

Totodată, în perioada 2012-2013, la capitolul competențe obținute, se precizează cea de „Mediator” (medierea conflictelor de orice fel), la Centrul de Mediere din Craiova, în anul 2014, „Formator de formatori” la Asociația Tinerilor pentru Excelență din Constanța (pregătirea formării, realizarea activităților de formare, evaluarea participanților la formare, aplicarea metodelor și tehnicilor speciale de formare, competențe opționale – managementul programelor de formare, marketing-ul formării, proiectarea programelor de formare, organizarea programelor și a stagiilor de formare și evaluarea, revizuirea și asigurarea calității programelor și a stagiilor de formare). În perioada decembrie 2017 și în prezent, apare FIBA 3X3 E-Learning Programme și FIBA Academy Manager’s Programme, în perioada octombrie 2017.

În perioada martie 2015 – decembrie 2021 a fost președintele Asociației Județene de Baschet Constanța. În perioada august 2015 – decembrie 2021 a fost managerul Baschet Club Athletic Constanța. Timp de un an de zile (august 2019 – august 2020) a fost antrenor coordonator baschet 3×3, în cadrul Federației Române de Baschet. A avut o calificare la Jocurile Olimpice Tokyo cu naționala României de baschet feminin 3×3 și o participare la Jocurile Olimpice Tokyo cu naționala României la baschet feminin 3×3 și o clasare pe locul 7. De asemenea, este directorul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Constanța, din decembrie 2021.

Timp de zece ani de zile, în perioada octombrie 2007 – octombrie 2017 a fost consilier juridic la RAJA S.A, iar timp de un an de zile, în perioada septembrie 2014 – septembrie 2015, responsabil juridic în cadrul proiectului POSDRU 5.1. „Calificarea – O șansă pentru Viitor” ID 131145, angajatorul fiind UAT Oraș Eforie.

Din februarie 2012 până în prezent este mediator în cadrul propriului birou.

Citeşte întreg CV-ul:

Andrei Talpeș, singurul candidat înscris, a promovat concursul pentru ocuparea postului de director al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Constanța. Acesta a obținut un punctaj de 9,55 la proba unică de susținere a proiectului de management și a fost declarat admis. Vezi aici.

Iată condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a participa la concurs, conform anunțului:

candidatul trebuie să dețină studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în unul dintre domeniile următoare: în domeniul fundamental științe sociale ramura de știință – științe juridice sau în domeniul fundamental știința sportului și educației fizice;

• candidatul trebuie să dovedească vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcției, de minimum 9 ani;

• candidatul trebuie să dovedească absolvirea unui program internațional de management sportiv organizat de către o entitate internațională recunoscută pe plan sportiv internațional;

• sunt apte din punct de vedere medical (fizic si neuropsihic);

• nu au împlinit vârsta standard de pensionare, conform legii.

Întrebat în cadrul unui interviu pentru Focus Press, de ce a fost singurul participant la concursul pentru obținerea postului de director CSM Constanța, Andrei Talpeș, a răspuns:

„Trebuie să îi întrebați pe ceilalți locuitori ai României de ce nu au vrut să participe. Era un concurs deschis tuturor, era public”.

Petruț IACOB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.