Exclusiv: Dr. Prazaru ar urma să fie desemnat manager interimar al Spitalului Judeţean Constanţa

0
3848
Marius Prazaru, sursa foto: Facebook

Se pregătesc o serie de schimbări la nivelul instituţiilor subordonate Primăriei Constanţa, respectiv a Consiliului Judeţean Constanţa. În scurt timp, atât noul primar ales, cât şi preşedintele ales vor fi investiţi pe funcţii.

La nivelul discuţiilor legate de conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, având în vedere că mandatul dr. Cătălin Grasa e la final, urmând să fie organizat concurs, noul preşedinte al CJC trebuie să ia o decizie. Noua conducere a CJC trebuie, teoretic, să desemneze un manager interimar, până la organizarea concursului, iar conform unor surse liberale, decizia ar converge în sensul numirii dr. Marius Prazaru. “Decizia nu este însă bătută în cuie, se mai analizează câteva aspecte”, au precizat sursele noastre.

Dr. Marius Prazaru ar urma să preia atribuţiile deţinute până în prezent de dr. Cătălin Grasa. Medicul Prazaru este medic în cadrul Secţiei Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) din cadrul unităţii medicale. Legat de ATI, facem precizarea că zilele acestea ar urma să sosească la Constanţa şi ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru, pentru o verificare în secţia menţionată, cât alte secţii ATI din cadrul spitalelor de la malul mării.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.