Exclusiv. Procurorul constănțean Silviu Ciocoiu părăsește Secția Specială pentru Inspecția Judiciară. I s-a împlinit visul

0
376
A părăsit Secția Specială pentru Inspecția judiciară

Procurorul constănțean Silviu Ciocoiu pleacă la Inspecția Judiciară. La începutul acestui an, magistratul a susținut, din nou, examen pentru această structură, în urma căruia a fost admis.

Fost procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța – Secția Maritimă și Fluvială, Silviu Ciocoiu activează, din 2019, în cadrul Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), alături de un alt procuror constănțean, Adina Florea. 

Silviu Ciocoiu a încercat de mai multe ori să intre în Inspecția judiciară, iar visul i-a fost, în sfârșit, îndeplinit. Luna trecută magistratul a fost admis în cadrul Inspecției Judiciare, în urma susținerii examenelor aferente, după mai multe încercări eșuate.

Despre Secția Specială se poate spune că este deja ”pe ducă”, dat fiind că în această perioadă se poartă discuții serioase pentru desființarea acesteia. Cu alte cuvinte, mutarea lui Ciocoiu s-a făcut într-un moment cum nu se poate mai bine.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.