Explozia de la fabrica de BCA Celco: specialiştii Gărzii de Mediu şi ai Agenţiei de Mediu nu au determinat creşteri substanţiale ale noxelor!

0
910

Prefectul Constanței, Silviu Coşa, a declarat sâmbătă, 3 iulie a.c., că nu au fost determinate creşteri substanţiale, astfel încât să existe vreun pericol pentru populaţie, referitor la emisiile de nove, urmare a exploziei de la fabrica de BCA Celco.

În ceea ce priveşte emisiiile, fiind vară, a doua parte a zilei, briza influenţa curenţii de aer, aceştia se deplasau, cum era şi vizibil norul de fum, înspre Nord – Nord-Vest. Ulterior a venit şi ploaia care, conform datelor primite de specialiştii de la Meteorologie de la Bucureşti, nu a făcut altceva decât să disperseze eventualele emisii toxice. Sunt înăuntru şi specialişti ai Gărzii de Mediu şi ai Agenţiei de Mediu cu aparatele mobile pe care le au la dispoziţie, nu au determinat creşteri substanţiale ale noxelor, astfel încât să putem aprecia că există cel mai mic pericol pentru populaţie“, a declarat, sâmbătă, prefectul județului Constanța.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.