Făgădău anunţă că elevii de 10 la BAC au gratuitate la roata amplasată în Poarta 1

0
1633

Apropierea campaniei electorale este motiv de “distracţie” la Constanţa, candidaţii la primărie dând dovadă de imaginaţie debordantă.

Prezent la o emisiune la radio Sky, primarul Decebal Făgădău a declarat că a promis în cadrul Târgului de Turism de la Romexpo (desfăşurat în luna februarie a acestui an) că va aduce la Constanţa o roată asemenea celei din Londra şi – iată! – s-a ţinut de cuvânt. Edilul a adăugat că elevii care iau nota 10 la bacalaureat vor avea gratuitate la roată. VIDEO de la Târgul de Turism:

Reamintim că şi organizatorii festivalurilor UNTOLD şi Neversea au anunţat că vor continua și în acest an campania „BAC de 10”. Ajunsă la cea de-a șasea ediție, campania „BAC de 10” oferă tuturor absolvenților de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat, acces gratuit la edițiile UNTOLD și Neversea din 2021.

Revenind la roata amplasată în zona Poarta 1 din Constanţa, aceasta era planificată a fi inaugurată în luna mai, însă situaţia generată de pandemia de coronavirus a amânat montarea ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.