Fără partid majoritar în Consiliu Local și cel Județean la Tulcea. Președinte al CJ rămâne Horia Teodorescu

1
2437
Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

Lupta pentru Consiliul Local al Municipiului Tulcea și cel al Județului Tulcea a fost una foarte strânsă la alegerile locale. Nici un partid nu a reușit să obțină majoritatea, PNL și PSD obținând cele mai multe locuri.

La Consiliul Local al Municipiului Tulcea voturile valabil exprimate au atribuit 9 locuri Partidului Național Liberal, 7 Partidului Social Democrat, 2 pentru USR, 1 pentru PER și unul pentru Pro România.

În ceea ce privește Consiliul Județean, și aici liberalii au obținut cele mai multe locuri, dar nu suficiente cât pentru a fi majoritari. Astfel PNL are 13 consilieri, PSD – 12, Pro România – 3 și PMP – 2.

Președinția Consiliului Județean Tulcea a fost câștigată de către Horia Teodorescu.

Astfel, Horia Teodorescu a câștigat un nou mandat ca președinte al CJ Tulcea cu aproximativ 38% din voturi, iar principalul contracandidat, George Șișcu din partea PNL a obținut aproximativ 33% din voturi. O diferență de aproximativ 4.500 voturi între ei.

„Vă mulțumesc tuturor! Prin votul vostru, al fiecăruia dintre voi, am demonstrat că faptele fac diferența pentru județul Tulcea! Împreună, în următorii 4 ani, construim mai departe acest județ binecuvântat al nostru. Avem de muncă! Sunt recunoscător tuturor colegilor care au fost alături de mine, am demonstrat unitate, bun simț, implicare și responsabilitate, iar tulcenii au apreciat asta! Felicit toți participanții din această competiție electorală pentru rezultate și pentru curaj“, a transmis Horia Teodorescu.

Cătălin SCHIPOR

1 COMENTARIU

  1. Va fi interesant. E de urmarit ce se va intampla la Tulcea in urmatorii 4 ani. Sefia a fost data PSD-ului, dar consiliile sunt foarte echilibrate. Va trebui sa se inteleaga in privinta proiectelor, finantarilor si a tuturor actiunilor desfasurate in judet :).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.