Fără permis de conducere și sub influența alcoolului, pe drumurile publice din județ

0
113
Sursa foto- IPJ Constanța

Un număr de 4 indivizi s-au ales cu dosare penale, pentru abateri la Regimul Rutier. Doi dintre ei au considerat, probabil, că nu mai e la modă să ai permis auto, atunci când conduci, altul era rupt de beat, în timp ce un al patrulea avea permisul suspendat, dar a zis, totuși, să încerce, poate nu va fi prins.

La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism pe strada Văii din municipiul Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 13.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Munteniei din municipiul Mangalia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 02.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Năvodari, iar la intersecție cu strada Câmpului, a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale.

Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în urma verificărilor s-a constatat faptul că bărbatul în cauză avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe strada Crișan din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.