FC Farul a pierdut la limită meciul cu FC Voluntari

0
183

FC Farul a început curajos meciul cu FC Voluntari. Golgheterul Jefte Betancor a fost prea creativ, călcâi pe lângă poartă, în timp ce George Ganea nu a avut sânge rece și a fost blocat de Mihai Popa, iar tabela a rămas nemișcată până la pauză, 0 la 0.

Gheorghe Hagi a început repriza secundă cu trei oameni noi. Ciobanu, Boboc și Pitu au fost aruncați în luptă pentru a dezmorți tabela. Cel mai aproape de gol a fost Boboc, dar șutul acestuia nu a fost cadrat.

Practic la singura acțiune mai periculoasă FC Voluntari a reușit să marcheze. Lorand Fulop i-a pasat pe culoar lui Ion Gheorghe, care a finalizat cu un șut la colțul lung, bară-gol.

Farul a avut șansa egalării prin Andrei Ciobanu, dar execuția acestuia din lovitură liberă nu a prins cadrul porții.

S-a terminat 1 la 0 pentru Voluntari care a ajuns la 5 victorii consecutive, în timp ce Farul, în ciuda unui joc destul de plăcut ochiului, arată încă ca o echipă fără maturitate.

Prima repriză a fost dominată de dobrogeni, care au trecut pe lângă deschiderea scorului prin Golgheterul Jefte Betancor și colegul său din atac, George Ganea. Fiul „Ganezului” a fost blocat de portarul Mihai Popa, în vreme ce Betancor a trimis puțin pe lângă poartă, cu călcâiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.