FC Farul încheie anul 2020 cu un meci în deplasare

0
365

FC Farul încheie anul 2020 cu un meci în deplasare. Luni, de la ora de la ora 14, rechinii joacă la Timișoara cu Ripensia, într-un meci restanță din etapa a 14-a. Meciul a fost programat inițial pe 25 noiembrie, dar a fost amânat pentru că Ripensia a avut în lot mai mult cazuri de Covid-19. Disputa îi găsește pe marinari în pioneze din punct de vedere al lotului. Ianis Zicu a reușit cu chiu cu vai să adune 13 jucători apți de joc,  mulți fiind accidentați sau testați pozitiv cu noul coronavirus.

“O să fie o partidă foarte grea, pentru că întâlnim un adversar aflat într-o situație delicată, un adversar disperat, care are nevoie de puncte. Este important ca noi să fim concentrați pentru că putem să fim aproape de play-off și să reușim această performanță ca să ne batem la promovare. Din păcate, în acest moment, am foarte puține soluții. Sunt 13 jucători, toți care sunt apți pentru această partidă. Nu am multe opțiuni, dar, cu spirit, cu energie, cu atitudine bună și cu rezistență mentală, pentru că va fi o partidă intensă, pe un teren foarte greu, sperăm să nu stricăm munca pe care am depus-o în acest an după această partidă. Ceea ce vom face luni ne va afecta sau ne va bucura pentru ceea ce urmează în acest sezon”, a declarant Ianis Zicu, antrenorul Farului.

Înainte de meciul de mâine echipa de pe litoral se află pe locul 12 în clasament, cu 20 de puncte, însă alb-albaștrii așteaptă trei puncte la „masa verde” cu U Cluj. De cealaltă parte, Ripensia e pe poziția a 19-a (din 21 de echipe), cu 15 puncte obținute în 13 partide.

“Este un clasament strâns. Pentru noi, este etapa a 15-a, nu o consider o restanță. Suntem primii care jucăm în această etapă a 15-a și trebuie să câștigăm, pentru că echipele din spate vor avea o partidă în plus în primăvară. Atunci, noi trebuie să avem această liniște, cu aceste puncte, să putem să obținem accesul în play-off”, a încheiat Ianis Zicu.

T.E.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.