FC Farul nu a avut milă de Academica Clinceni: 5-0

0
20

FC Farul nu a avut milă de Academica Clinceni și a a obținut o victorie clară, în runda a opta din Liga 1, scor 5-0, pentru a urca pe locul 4 în clasament și a începe a visa la podium.

Farul a controlat meciul de la un capăt la altul. Hat-trick-ul  lui Jefte Betancor, care l-a propulsat  pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Liga 1 și golurile lui Adi Petre și Enes Sali au consfinţit o victorie superbă.

La doar 15 ani, 6 luni și 21 de zile, Enes Sali a devenit cel mai tânăr marcator din istoria primului eșalon fotbalistic din România. Acesta l-a detronat pe Ion Geolgău, care înscria la 16 ani și 24 de zile într-un Universitatea Craiova – Progresul 5-0, disputat în urmă cu 44 de ani, pe 16 martie 1977. Podiumul este completat de Nicolae Dobrin, care marca în Dinamo Pitești – UTA 3-0, pe 10 noiembrie 1963, la 16 ani, 2 luni și 16 zile.

Oamenii lui Hagi au prins curaj și visează chiar la titlu.

“Țelul meu este să câștigăm cât mai multe meciuri și să îmi ajut echipa. Se poate să luăm titlul, normal, trebuie să avem încredere. Se poate orice”, a declarat la finalul meciului, Enes Sali.

”Eu zic că Farul arată foarte bine, nu bine, iar pe viitor vom arăta și mai bine. Știm cum lucrăm la antrenamente, ce pregătim, ne știm valoarea. Cât timp avem șanse, ne gândim să ajungem cât mai sus. Dacă se poate titlul, de ce nu? Nu ne oprește nimeni, noi ne putem face propria istorie. Cred că, având încredere în noi și în Mister, vom reuși chiar să câștigăm titlul”, a completat Adrian Petre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.