FC Farul – Ripensia Timișoara: 1 – 1

0
37

FC Farul și Ripensia Timișoara au remizat, 1 la 1, în prima etapă a play-out-ul Ligii Secunde. Meciul a arătat adevărata față a eşalonului secund al fotbalului românesc. A fost o dispută anostă, fără prea multe faze de poartă și cu un ritm bătrânesc.

Pe un stadion trist, care pare că a uitat vremurile de glorie și se degradează pe zi ce trece, cele două echipe au oferit o primă repriză perfectă pentru cei care au probleme cu somnul. 45 de minute în care fotbalul a fost absent total.

La pauză Ianis Zicu a încercat să își resusciteze echipa. A făcut trei schimbări și i-a aruncat în luptă pe Bîrnoi, Bălan și Cruceru. Efectul nu a fost imediat, dar și-a atins scopul în minutul 58.  Rogac l-a trântit în careu pe Măzărache la o fază banală și Cruceru a transformat cu siguranță pentru 1 la 0.

Farul s-a simțit cu sacii în căruță și a plătit prețul.

În minutul 82 Andrei Macrițchii  a oferit o centrare perfectă pentru Mihai Ene care a egalat situația pe tabelă.       

La ultima fază a meciului Farul putea smulge 3 puncte, dar Damașcan nu l-a putut învinge pe Dobre, iar Cruceru nu a găsit spațiul porții.

Declarații după meci

“Trebuie să schimbăm ceva în atitudine, pentru că lucrurile nu pot să continue așa, trebuie să arătăm altfel, să arătăm altă nebunie și disperare de a juca fotbal pentru a câștiga un meci. Nu am tratat lucrurile așa cum trebuie, am alergat pe vârfuri la finalul jocului, crezând că partida este câștigată. Conduceam cu 1-0, chiar dacă nu meritam. Din punctul meu de vedere, a fost o partidă de 0-0”, a declarat Ianis Zicu, antrenorul Farului.

”Un joc deschis oricărui rezultat. O confirmă și echilibrul din teren, în care ambele echipe și-au împărțit etapele de tatonare. Au fost ocazii și de o parte și de cealaltă. Păcat că am luat un gol pe o greșeală personală, dar, în același timp, e bine că am reușit să echilibrăm jocul. Am intrat repede în partidă, cum se spune. Am înscris și rezultatul din punctul meu de vedere îl consider echitabil”, a declarat Petruescu, antrenorul Ripensiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.