FC Viitorul, meci amical cu Petrolul Ploieşti: partida de la Ovidiu se va disputa fără spectatori!

0
1462

Echipa de fotbal FC Viitorul va disputa, miercuri, 24 iunie a.c., de la ora 18:00, pe teren propriu, un meci amical cu gruparea din liga a doua Petrolul Ploieşti.

Ambele formaţii încearcă să ajungă la nivelul optim de pregătire înaintea finalului acestui campionat, în care Viitorul ţinteşte câştigarea play-out-ului şi, de asemenea, cât mai multe minute de joc pentru fiecare component al lotului, în timp ce ploieştenii încearcă revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc“, anunță FC Viitorul.

Întâlnirea va fi condusă de o brigadă de arbitri din Constanţa, formată din Ionel Nae, Sebastian Stoianov şi Paul Dimancea.

Partida de la Ovidiu se va disputa fără spectatori, respectând condiţiile stabilite de Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Tineretului şi Sportului în protocolul pentru reluarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus.

Formaţia antrenată de Gheorghe Hagi, care a învins-o luni seara pe FC Hermannstadt cu 4-1, va disputa următorul meci oficial, sâmbătă, de la ora 20:00, în deplasare cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, în cadrul etapei a 6-a a play-out-ului Ligii I.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.