Federația Română de Handbal cere sprijin. Iată cum puteţi redirecţiona 3,5% din impozitul pe venit

0
123

Fiți alături de Federația Română de Handbal și echipele reprezentative ale României, sprijinind  activitatea noastră, a echipelor naționale, a centrelor de pregătire și proiectele destinate handbalului juvenil prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit.

Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii de mai jos, până la data limită 25 mai:

1. Completarea Formularului 230pentru o durată de 2 ani, dacă ați avut venituri din salarii/pensii, din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, dacă pentru acestea din urmă nu ai obligația să depui Declarația Unică

2. Completarea Formularului 230  pentru o durată de 1 an dacă ați avut venituri din salarii/pensii, din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, dacă pentru acestea din urmă nu ai obligația să depui Declarația Unică. 

3. Completarea Declarației Unice dacă în 2019 ați avut venituri din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor și aveți obligația depunerii Declarației Unice.

4. Depunerea formularelor direct la registratura administrației financiare, prin poștă, cu scrisoare recomandată sau prin serviciul online ANAF

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.