Federaţia Română de Rugby acuză Ministerul Tineretului şi Sportului că vrea să ”naţionalizeze” Stadionul Arcul de Triumf

0
65

Federaţia Română de Rugby a acuzat, joi, Ministerul Tineretului şi Sportului, într-un comunicat de presă postat pe site-ul său oficial, că încearcă să “naţionalizeze” Stadionul Arcul de Triumf, după ce acesta a fost construit de Compania Naţională de Investiţii.

Comunicatul a fost publicat în ziua în care MTS dorea să organizeze un eveniment în carul căruia prelua în administrare Stadionului Arcul de Triumf de de la Compania Naţională de Investiţii. Evenimentul a fost anulat, miercuri, de MTS.

Federaţia Română de Rugby a luat act de propunerea Ministerului Tineretului şi Sportului de a lansa în dezbatere publică proiectul de hotărâre de guvern privind trecerea Stadionului Naţional de Rugby Arcul de Triumf în folosinţă exclusivă a Ministerului Tineretului şi Sportului. Suntem de-a dreptul consternaţi de această poziţionare şi vom lua toate măsurile legale şi umane pentru a evita această noua naţionalizare pusă la cale de MTS. Îi asigurăm pe toţi cei care nu vor să ţină cont de documente şi de istoria de peste 108 ani, că nu vom capitula şi vom lupta pentru stadionul nostru“, se arată în comunicatul FRR.

Pe scurt, Federaţia Română de Rugby a oferit terenul pe care se joacă rugby din 1913, şi-a demolat singură vechiul Stadion Naţional de Rugby Arcul de Triumf, a semnat un protocol cu MTS prin care stadionul revine Federaţiei Române de Rugby la finalul lucrărilor şi a fost asigurată ca va primi stadionul înapoi. Acum cineva, care nu a avut vreo implicare în acest proiect, vine, la final, şi doreşte să schimbe tot“, se adaugă în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.