Felicitări navigatorilor! Prin intermediul sindicatului şi alături de firmele Histria au donat aparatură performantă Spitalului Judeţean

0
486

A crescut capacitatea de testare COVID-19 în Constanţa şi prin implicarea Sindicatului Liber al Navigatorilor.

Sindicatul Liber al Navigatorilor a donat Spitalului Clinic Judeţean, împreună cu firmele Histria, două aparate PCR CFX96 Touch Real-Time PCR Detection System cu 6000 de teste, tehnologie de vârf Sud Coreea.

“SLN a facut astfel un gest de solidaritate cu sistemul sanitar local unde trăieşte o mare comunitate de navigatori, iar prin aportul Sindicatului Liber al Navigatorilor, practic al membrilor de sindicat, se creează o infarstructură nouă care ridică la un nivel de top laboratorul de biologie moleculară al spitalului Clinic Judetean Constanţa, acum, când avem cu toţii o mai mare nevoie de astfel de aparate, dar și pentru termen lung, deoarece aceasta nouă infrastructură medicală va fi aptă să lucreze si cu alte tipuri de Infecții sau viruşi, pentru un diagnostic mai bun și o șansă mai mare de a salva vieți în comunitate și nu numai”, a transmis Adrian Mihălcioiu, lider SLN.

“Membrii Sindicatului Liber al Navigatorilor au avut posibilitatea de a fi solidari în aceste timpuri cu sistemul sanitar românesc și constănțean! În numele lor am semnat în cartea de onoare a spitalului”, a adăugat Mihălcioiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.