Felix Stroe a fost desemnat candidatul PSD pentru șefia Consiliului Județean Constanța

1
1285

După scoaterea din joc a actualului președinte al Consiliului Județean Constanța Marius Horia Țuțuianu, a fost convocat Biroul Permanent Județean al Partidului Social Democrat în ședință. A fost nominalizat candidatul pentru această funcție la alegerile locale în persoana lui Felix Stroe, președintele PSD Constanța.

Biroul Permanent Județean al Organizației PSD Constanța s-a întrunit vineri 14 august., în prezența majorității primarilor partidului din județul Constanța.


“La propunerea Biroului, în unanimitate de voturi, candidat la funcția de Președinte al Consiliului Județean Constanța a fost desemnat dl. Felix Stroe, președintele organizației județene a PSD Constanța.
Biroul de Presă al organizației județene a PSD Constanța”
, au precizat reprezentanții partidului.

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine ! Un om caruia nu-i place nedreptatea , dovada ca a acceptat sa devina colaborator al securitatii inca de pe bancile liceului din Buzau ptr a-si turna colegii care mai faceau ceva…pozne. Apoi si-a turnat si colegii din institut ca informator al CI-ului , precum si colegii din marina militara cand era ofiter. La trecerea in rezerva a fost preluat de catre sri si continua sa dea informatii destul de bune , dovada arestarea prietenilor sai , mascariciul dereglat psihic mazare si nicusor umflatul betivan , precum si informatii despre cei din dosarul retrocedarilor. Asemenea oameni sunt o “comoara” ptr acest oras cu aspect de…Faurei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.