Femeie agresată la Vadu: polițiștii au ajutat-o să se întoarcă în Austria

0
2273

O femeie a anunțat polițiștii că partenerul său a devenit foarte violent, fiind împreună la mare, în zona Vadu. Aceștia au intervenit, iar apoi s-au implicat pentru ca victima să se poată întoarce în Austria.

După ce a salvat-o de partenerul său violent, o polițistă s-a implicat și a ajutat-o pe femeia agresată la Vadu să se întoarcă singură la Viena. Elisa i-a oferit victimei (C.G.) banii necesari pentru mâncare și transport, până la aeroportul din București.

„«Bună ziua, dna CG a ajuns cu bine la Viena… mii de mulțumiri pentru profesionalism, pentru implicarea personală, empatie și ajutorul financiar» – EE Ambasada Austriei

Implicarea Elisei, colega noastră, a început în urma unui apel la 112, când doamna CG a anunțat că este într-un conflict cu partenerul, care a devenit foarte violent, fiind împreună la mare, în zona Vadu.

După aplanarea conflictului, ne bucurăm să spunem că Elisa a avut o a doua implicare, în realizarea dorinței doamnei CG de a se întoarce singură în Austria, sprijinind-o financiar pentru mâncare și transport, astfel încât să ajungă în București, la aeroport.

Încheiem postarea cu vorbele Elisei, povestea sigur va merge și peste hotare: Nu a fost doar un ajutor, ci o adevărată plăcere, iar cuvintele ei înainte de plecare au fost «Nu am cuvinte să vă mulțumesc. În sfârșit sunt liberă. Voi povesti tuturor despre voi! Sunteți eroii din povestea mea»“, a precizat Poliția Română.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.