Femeie bătută și sechestrată de soț: au intervenit mascații

0
2724
Femeie agresată. FOTO: Shutterstock

O femeie de 27 de ani a fost agresată şi sechestrată de soţ, duminică, 19 martie a.c., în Cluj-Napoca.

Duminică dimineață, în jurul orei 10.00, Poliţia Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, printr-un apel la 112, că, într-o locuinţă situată pe strada Senina, o femeie ar fi fost victima unei agresiuni fizice, existând posibilitatea de a fi sechestrată de soţul său.

La fața locului s-au deplasat imediat poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Cluj-Napoca, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj şi echipaje medicale

La momentul sosirii forțelor de ordine, femeia se afla în afara imobilului, având nevoie de îngrijiri medicale. Soțul acesteia se blocase în locuinţă, ulterior în podul imobilului.

După negocieri nereușite, luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au intervenit în forţă, bărbatul de 30 de ani fiind extras din interiorul locuinţei.

Acesta a fost transportat la o unitate medicală de specialitate.

În cauză au fost demarate cercetări din oficiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în cadrul dosarului penal urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul, potrivit IPJ Cluj.

V.I. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.