Femeie declarată decedată de coronavirus își recăpătă cunoștința după aproape o lună. Ruda chemată pentru identificare nu o privise de teamă

0
939

Incredibil! O ambulanță a ajuns vineri, 24 aprilie a.c., acasă la Morla Maruri, în Guayaquil, Ecuador. Un asistent social, un medic și un psihiatru au venit pentru a explica familiei noutățile în cei mai buni termeni și pentru a raporta o presupusă eroare, notează El Comercio.com

Se pare că Alba Maruri Granda, în vârstă de 74 de ani, a fost declarată decedată pe 27 martie a.c., la Spitalul Guayaquil din suburbie. Aceasta și-a recăpătat conștiința și a rugat-o pe sora ei să vină să o ia.
Familia a petrecut aproape o lună cu cenușa altei persoane, așteptând să o îngroape când va trece starea de urgență pentru COVID-19 în Ecuador. Și acum nu știu cine este persoana a cărei cenușă o păstrează în camera lui Alba.
Pacienta recuperată a fost inconștientă timp de trei săptămâni, numele lor au fost confuze, a fost presupusă moartă, iar familia ei a cremat pe altcineva.
Joi, 23 aprilie, doamna Alba Maruri și-a recăpătat conștiința la spital, le-a spus medicilor numele ei și i-a furnizat numărul de telefon de acasă, astfel încât sora ei să o poată ridica.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.