Femeie prinsă de mai multe ori în timp ce vindea pachete cu țigări netimbrate

1
249

În timpul unei activități de patrulare efectuate în cursul săptămânii trecute, polițiștii locali constănțeni cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice au identificat, pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, o femeie cu domiciliul în municipiul Constanța care deținea, fără documente de proveniență, 26 de pachete cu țigarete netimbrate, în vederea comercializării nelegale.

Persoana în cauză, împreună cu marfa confiscată, a fost predată organelor competente pentru continuarea cercetării, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, prevăzută de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006, privind Codul Vamal.

Femeia nu se află la prima abatere de acest gen. În ultimii doi ani, aceasta a fost depistată de mai multe ori, în zona Pieței Tomis III, în timp ce oferea spre vânzare țigarete netimbrate.

Cetățenii pot semnala faptele de comerț ilicit la numărul de telefon 0241/484.205 – Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală.

V.I.

1 COMENTARIU

 1. Duceti-va in fata garii CFR sa vedeti acolo oferte de tigari absolut fara nici o retinere!
  Oare de ce nu le este jena? Caci doar sunt patrule de politie care trec pe acolo sa-si …faca treaba!
  Este chiar amuzanta aceasta realizare a politistilor locali! De de vremea comunistilor in piata Chiliei se traficau, printre altele, tigari aduse de navigatori predilect, trafic continuat cu succes si profitabil si dupa ’90, cand s-a renuntat la semintele prajite!
  Sunt polititsti care-si cumpara tigari de la indivizii din zona respectiva caci sunt mai ieftine decat cele din comertul oficial!
  Asa ca aceasta mare realizare prezinta doar o victima care nu si-a mai platit cotizatia la retea …!
  Nu se face primavara in Constanta mai tovarasi militieni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.