Femeie prinsă sub metrou după ce s-a aruncat în fața acestuia, în stația Unirii din Capitală

0
295
Imagine cu rol ilustrativ, FOTO: video-sound.ro

O femeie a sărit pe șina de metrou, în această dimineață. La fața locului au ajuns echipajele medicale de specialitate care îi acordă asistență medicală. La sosirea salvatorilor, femeia era conștientă și cooperantă. S-ar părea că a fost un gest sinucigaș, potrivit martorilor.

“În această dimineață, în jurul orei 09.15,prin apel 112 , Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat pe calea de rulare a metroului, la stația Unirii. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipe de salvatori. S-au declanșat verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul” a anunțat Poliția Capitalei.

Circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate miercuri dimineaţă.

”Astăzi, 06.10.2021, începând cu 09:09, circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate din cauza unei posibile tentative de suicid la staţia de metrou Piaţa Unirii 1. Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară în sistem pendula între staţiile Timpuri Noi –Eroilor şi Eroilor – Petrache Poenaru. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situaţii, a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD şi a Poliţiei Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliţie”, anunţă Metrorex.

Compania reaminteşşte că pe parcursul călătoriei, este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: “În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului.”

Metrorex precizează că va comunica reluarea circulaţiei trenurilor de metrou în condiţii normale.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.