Festival pescăresc în acest weekend la Hârșova

1
1799
Foto: Infopescar.TV

Primăria Orașului Hârșova anunţă că în acest weekend, 17-18 iulie, va avea loc prima ediție a Festivalului Pescăresc din Hârșova. Evenimentul va fi marcat prin evenimente care le vor oferi participanților ocazia de a face o călătorie în lumea tradițiilor și obiceiurilor pescărești.

În cele două zile, vizitatorii vor putea să îi cunoască mai bine pe localnici, să guste preparate tradiționale, să dezlege misterele Dunării și să simtă emoția cântecelor și dansurilor dobrogene.

Programul va fi unul dinamic și va îmbina tradițiile culinare locale pescărești cu muzica etno-populară, cea ușoară și dansurile dobrogene, dar și alte momente artistice reprezentative pentru artiști consacrați precum: Ionuț Bostan, Mariana Ionescu Căpitănescu, Petrică Mîțu Stoian, Constantin Enceanu, F. Charm, Feli, Lupu’ cel Rău și trupa Cargo alături de artiștii și ansamblurile de la Casa de Cultură Hârșova.

Participanții vor putea gusta ciorba de pește hârșovenească, saramură pregătită pescărește, precum și alte preparate tradiționale gătite cu măiestrie de localnici, sub coordonarea Master Chef Flavius Afilipoaie.

M.G.

1 COMENTARIU

  1. FOCUSPRESS, ati preluat 100% anuntul Primariei HARSOVA, ca stire. Unde mai este contributia voastra, ca suna a plagiatura? Puneti si voi, cu neuronii vostri, doua-trei propozitii ca sa deveniti mai credibili!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.