Fii alături de copii bolnavi din Dobrogea: Votează proiectul ”Circuitul Încrederii și Speranței” implementat Asociația Dăruiește Aripi

0
141

Asociația Dăruiește Aripi a implementat în luna martie 2018 proiectul Circuitul Încrederii și Speranței prin care, echipe mixte ale asociației și personalul medical al secției de onco-hematologie pediatrică din cadrul Spitalului Județean Constanța, se deplasează la domiciliul copiilor cu boli cronice grave din Dobrogea pentru procedurile ce se pot efectua acasă în condiții de siguranță, reducând astfel drumurile la spital pe care copiii sunt nevoiți sa le facă, pentru a-și urma tratamentele.

Acest proiect vizează cancerul pediatric, iar copiii au nevoie de cel puțin doi ani de tratament de specialitate în cure succesive, pentru ca mai apoi, pentru supraviețuitori, o monitorizare strictă pentru tot restul vieții.

Din nefericire, odată iesiți din perimetrul secțiilor de onco-hematologie pediatrică, pacienții și familiile se confruntă cu lipsa totală de expertiză și disponibilitate a serviciilor medicale de proximitate, pentru monitorizarea, rezolvarea problemelor de sănătate intercurente sau asistență terminală în cazurile fără speranță.

Astfel, a luat naștere acest proiect, în cadrul Asociației Dăruiește Aripi, însă este nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru ca tot mai mulți copii să beneficieze de acest tratament de specialitate.

Asociația Dăruiește Aripi este singura organizație constănțeană care a ajuns în finala națională Pago cu proiectul de tratamente la domciliul copiilor cu boli grave din Dobrogea.

Mai multe detalii despre proiect aici https://www.daruiestearipi.ro/circuitul-încrederii-și-speranței/

Comunitatea constănțeană se poate implica să o voteze pentru oportunitatea de a obține finanțare pentru continuarea acestui proiect vital pentru copiii bolnavi.

Ce trebuie să faceți? Dați click pe Asociația Dăruiește Aripi

https://donează.pago.ro/votează – categoria Sănătate și sport

Votarea este deschisa până pe data de 24 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.