Fitness, street dance, dansuri armânești și grecești, kickboxing și un show culinar pe Bulevardul Tomis, în week-end

0
236

De sâmbătă, 31 iulie a.c., de la ora 08.00, și până duminică, 1 august a.c., la ora 23.00, Bulevardul Tomis intră în vacanță. Porțiunea sa dintre Miga și Lupoaică se transformă în zonă de promenadă, arenă de sport sau ring de dans pentru constănțeni și turiști.

Sâmbătă seara, de la ora 19.00, The BOX – Fitness dă startul distracției. Ei ne prezintă combinația perfectă de antrenamente funcționale cu greutăți, exerciții cu greutatea corpului, cardio și exerciții pliometrice.

De la ora 20.00, suntem invitați la o demonstrație de street dance în compania coregrafilor de la Joy2Dance, o școală de dans și balet care, din 2011, a fost prezentă an de an la cele mai importante concursuri nationale și internaționale, câștigând nenumărate premii și trofee.

Duminică seară, putem asista la un spectacol al multietnicității. De la ora 20.00, va evolua Ansamblul de dansuri armâneşti IHOLU al Comunității Armâne din Romania, Filiala Constanța, sub coordonarea coregrafului Mirela Goga.

Costumele tradiționale, dansul și cântecul grâmoștenesc și fârșirotesc vor crea o atmosferă unică. Momentele artistice vor fi întreținute, apoi, de Ansamblu de dansuri „Elpis“ al Comunității Elene Constanța, coordonator Teodora Constantin. Acesta a fost înființat în anul 2001, la initiațiva tinerilor eleni, cu scopul de duce mai departe, prin dans, tradițiile și obiceiurile. Ansamblul „Elpis“ este membru cu drepturi depline al CID (Consiliul International al Dansului), ce se află sub patrimoniul UNESCO.

Duminică, de la ora 19.30, Alex Filip& Sharks Gym ne introduc în lumea kickboxing-ului. Putem asista la un antrenament urban, plin de energie, pentru toate vârstele, condus de un mare campion național, iar de la ora 20.00, să descoperim secretele gătitului de la un bucătar profesionist. Chef Flavius Afilipoaie de la Restaurant Don Corleone prezintă un show culinar live pe Bulevardul Tomis, cu preparate din pește și fructe de mare.

Atât sâmbătă, cât și duminică, începând cu ora 18.00, zona pietonală va fi deschisă şi pentru iubitorii de sport. Va fi open court pentru cei care doresc să joace baschet și badminton.

Cei care doresc să implice în proiectul „Constanţa Coffee Break“ pot transmite cereri către Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, la adresa de e-mail: evenimente@primaria-constanta.ro.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.