Florin Chelaru: ”Am votat împreună cu doamna deputat Cristina Dumitrache, și vă îndemn, dragi năvodăreni, să vă exercitați acest drept constituțional și civic atât de important”

0
106

Primarul din orașul Năvodari, Florin Chelaru, totodată candidat din partea Partidului Social Democrat Constanța la Camera Deputaților și-a exercitat dreptul de vot împreună cu Cristina Dumitrache, candidat pentru un nou mandat de deputat PSD.

Florin Chelaru susține că democrația și viitorul unei societăți se scrie în ziua votului:

Democrația și viitorul oricărei societăți se scrie la VOT!Am votat astăzi, împreună cu doamna deputat Cristina Dumitrache, și vă îndemn, dragi năvodăreni, să vă exercitați acest drept constituțional și civic atât de important!În actualul context social, sanitar și economic, acest scrutin devine și mai important! Eu am votat pentru ca ziua de mâine să ne aducă siguranță, un trai decent pentru toată lumea, de la vânzătorul din piață până la dascălii de la catredre și personalul medical din spitale. Am votat cu speranța că bătrânii noștri merită să trăiască fără griji, să aibă pensii decente și să fie respectați. Am votat cu gândul la copii și părinții acestora, la elevii care trebuie să-și regăsească drumul spre școlile închise. amvotat cu gândul la un Năvodari prosper, sprijinit cu adevărat de un Guvern care guvernează pentru oameni!Vă îndemn și pe dumneavoastră să votați!”, a spus Florin Chelaru.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.