Florin Chelaru: “Este primul 1 Decembrie pe care îl sărbătorim fără tradiționalele manifestări și ceremonii militare”

0
247

Primarul Florin Chelaru susține că este primul 1 Decembrie pe care îl sărbătorim fără tradiționalele manifestări și ceremonii militare prin care aduceam un sfânt omagiu înaintașilor noștri. Cu toate că traversăm această perioadă dificilă, cu multe restricții, edilul are încrederea că vom trece cu bine peste aceste vremuri, la capătul cărora vom fi mai dârzi și mai răbdători.

Astăzi ne reamintim că este mai important ca niciodată să fim uniți, să nu ne lăsăm divizați de încercările și provocările momentului. Să nu uităm că avem cu toții aceeași inimă de român.

Cei care veți dori, aveți astăzi posibilitatea să mergeți la Troița din centrul orașului și să depuneți flori în memoria eroilor noștri. Rugămintea mea este să respectați reglementările în vigoare și să vă protejați pe dumneavoastră și pe cei dragi dumneavoastră.

Vă mulțumesc încă o dată că mi-ați acordat încrederea dumneavoastră și vreau să știți că lupt în continuare pentru proiectele de dezvoltare a orașului nostru și că la mine toate ideile bune și constructive pentru năvodăreni își vor găsi un aliat și un partener de nădejde. La mulți ani, România noastră! La mulți ani, dragi năvodăreni!“, a transmis edilul tuturor năvodărenilor.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.