Fondatorul Total Dance Center din Constanța, coregraful Gigi Osoloș, condamnat la aproape 8 ani de închisoare pentru trafic de minori și alte infracțiuni

0
5831
Gigi Osoloș - sursa foto- Facebook

Gigi Marian Osoloș, fondatorul școlii de dans ”Total Dance Center” din Constanța, a fost condamnat, în primă instanță, la o pedeapsă cu executare, fiind acuzat de abuzuri fizice și sexuale asupra unor eleve. Unele dintre acestea susțin că bărbatul le-ar fi lovit pe motiv că greșeau mișcări de dans și chiar le-ar fi constrâns să întrețină raporturi sexuale. În 2017, anchetatorii DIICOT au făcut verificări, iar după un timp, dosarul a ajuns la un judecător, iar coregraful își susține nevinovăția.

Gigi Marian Osoloș a fost instructor și este în continuare consultant. Le învăța pe fete coregrafie, iar greșelile, așa cum admite chiar el, au fost sancționate cu lovituri.

Unele dintre fetele care voiau să facă performanță în dans îl acuză că le bătea crunt.

Multe dintre tinerele care se visau dansatoare îl considerau mentor și protector. Pe unele le-ar fi manipulat și le-ar fi constrâns să întrețină raporturi sexuale cu el, susține una dintre fostele eleve. Gigi Marian Osoloș este acuzat și de faptul că ducea unele fete să danseze în baruri de noapte din Italia, unde aveau parte de tratamente violente.

Bărbatul se află în atenția oamenilor legii din 2017. Atunci, DIICOT a făcut percheziții la sediul școlii de dans, dar și în locuința bărbatului. Potrivit procurorilor, printre acuzațiile aduse coregrafului se numără și traficul de minori și pornografie infantilă, dar și deținere în mod ilegal de armă neletală supusă autorizării. Pentru toate acestea, instanța de fond l-a condamnat la o pedeapsă de 7 ani și 11 luni de închisoare cu executare. Decizia Tribunalului nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.