Forța Dreptei și-a desemnat echipa pentru negocierile constituirii unei alianțe de centru-dreapta, pentru alegerile din 2024

0
140
sursa foto: Facebook/ Forța Dreptei

Partidul Forța Dreptei a desemnat o echipă care este mandatată să poarte discuții pentru constituirea unei alianțe de centru-dreapta, pentru alegerile de anul viitor. Echipa este formată din vicepreședinții partidului, Violeta Alexandru, Ionel Dancă, Adrian Oros, Antonel Tanase și secretarul general, George Ionescu.

Comunicat integral Forța Dreptei:

Forța Dreptei desemnează echipa care angajează discuțiile pentru constituirea alianței de centru-dreapta
Biroul Politic Național al Forța Dreptei salută disponibilitatea exprimată de partide politice democratice din Opoziție de a constitui o alianță de centru-dreapta în perspectiva anului electoral 2024.
În acord cu strategia politică adoptată în Conferința Națională a Forța Dreptei, consecvent ideii de a pune bazele unei alternative solide de centru-dreapta menită a se contrapune cu succes blocului retrograd PSD-PNL, Biroul Politic Național al partidului a decis desemnarea unei echipe mandatate să poarte discuții aprofundate cu toți posibilii parteneri pentru constituirea alianței de centru-dreapta.
Din cadrul echipei Forța Dreptei fac parte vicepreședinții partidului, Violeta Alexandru, Ionel Dancă, Adrian Oros, Antonel Tanase și secretarul general, George Ionescu”.

P.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.