Fostul mare rabin al Israelului a murit din cauza COVID-19. Iată ce mesaj de condoleanțe a transmis un președinte de partid din Constanța

0
230

Fostul mare rabin al Israelului Eliyahu Bakshi-Doron a murit duminică din cauza infecţiei cu noul coronavirus, a anunţat spitalul Shaare Zedek din Ierusalim.

În vârstă de 79 de ani, rabinul Bakshi-Doron a fost marele rabin sefard al Israelului între 1993 şi 2003. Născut la Ierusalim în 1941, el a fost mare rabin al oraşului-port Haifa (nord) timp de 18 ani înainte de a fi ales mare rabin al Israelului.

Un președinte de partid din Constanța a transmis următorul mesaj de condoleanțe:

“Excelenţa voastră Domnule AMBASADOR,

Partidul România Noastră, Organizaţia Judeţeană Constanţa, reprezentantă prin doctorand magistru în drept penal Gabriela-Ştefania Nuț, inginer diplomat, transmitem sincerele noastre condoleanţe israelienilor la moartea fostului mare rabin al Israelului Eliyahu Bakshi-Doron care a pierdut lupta cu viaţa din cauza contaminării cu noul coronavirus COVID-19.

Eu, Gabriela-Ştefania Nuț şi ca avocat prezent pe meleagurile Israelului unde am avut ocazia să-l cunosc pe marele rabin şi de cetăţean al municipiului Constanţa, regret profund pentru această pierdere şi transmis un mesaj prin care împărtăşeşte durerea familiei marelui rabin sefard Eliyahu Bakshi-Doron şi a poporului israeliean pentru moartea necruţătoare datorată infecţiei cu Covid-19. Prezenţa sa în istoria poporului israeliean şi dăruirea sa pentru poporul vor dăinui permanent. Prieteniile înmulţesc bucuriile şi împărtăşesc necazurile!

Vă rugăm să primiţi, Excelenţa voastră Domnule Ambasador, asigurarea întregii mele stime,

PhD Ma. jr. ing. Gabriela-Ştefania Nuț”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.