Fostul ministru Eugen Teodorovici, la DNA, în legătură cu un dosar de CORUPȚIE

0
343
Eugen Teodorovici

Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru PSD, a fost chemat, joi dimineața, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, pentru a fi audiat într-un dosar privind fapte de corupție. Pentru moment nu se știe ce calitate are în dosar. Vom reveni cu detalii.

UPDATE:

La ieșire din sediul DNA, fostul ministru al Finanțelor a declarat că a cerut să asculte unele înregistrări dintr-un dosar din 2013, care îi viza pe unii colegi de partid cu funcții înalte, dosar care a fost clasat.

“Eu am făcut cerere către DNA să pot să vin să ascult toate convorbirile despre mine. (…) Am fost notificat că dosarul respectiv, din 2013, s-a clasat. (…) Am primit acasă hârtia cu notificarea că s-a clasat, fără să ştiu exact despre ce este vorba, cine a fost în dosar. Eu am venit să aflu de la dânşii (procurori – n.r.), să ascult acele convorbiri telefonice din acea perioadă. (…) Discuţia respectivă a fost înregistrată ca urmare a acelei speţe din 2013. A fost la modul general, tot ce vorbeam şi discutam şi probabil şi astăzi la fel, şi foarte bine se face, este ascultat, sunt o persoană publică şi este normal”, a afirmat Eugen Teodorovici, conform Agerpres.

Fostul ministru al Finanţelor a adăugat că sunt politicieni cu “funcţii foarte înalte” care ar trebui să fie subiectul verificărilor făcute de procurori.

Mi-am adus aminte de unele discuţii pe care le-am avut cu diverşi politicieni de la acea vreme în funcţii foarte înalte din toate partidele politice şi mi-a trezit un gust amar şi am zis că poate cei care ar trebuie să fie subiectul acestor verificări tocmai nu sunt”, a spus Eugen Teodorovici.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.