FOTO 17 percheziții efectuate de către polițiștii din cadrul IPJ Ialomița

0
971
Mai multe echipaje au participat la percheziții. FOTO IPJ Ialomița

17 percheziții domiciliare au avut loc în această dimineață pe raza comunelor Borănești și Coșereni din județul Ialomița, precum și una în municipiul București. Au fost vizate persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat din locuințe și societăți comerciale și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

La data de 25 martie a.c., în intervalul orar 06:00 – 09:00,  peste 100 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră și investigaţii criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și 24 de jandarmi din cadrul IJJ Ialomița au desfășurat o acțiune de amploare pe raza comunele Borănești și Coșereni, în vederea prevenirii faptelor cu violență, asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică și disciplină în traficul rutier.

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, polițiștii au descins la 15 locații din comuna Borănești, la o locație în comuna Coșereni și la o adresă din municipiul București, fiind efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat din locuințe și societăți comerciale, precum și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma descinderilor, au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Urziceni, pe bază de mandate de aducere 11 persoane.

De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri, susceptibile a fi provenite din furturi, respectiv scule electrice.

De asemenea, au fost organizate filtre rutiere de control pe DJ 201 Coșereni – Borănești, fiind verificate 27 de autovehicule și sancționate 10 persoane.

La activitate au participat și polițiști din cadrul Direcției Operațiuni Speciale.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.