FOTO Bătrână imobilizată la pat, decedată în urma unei explozii în casa sa

0
212
Pompierii au intervenit la imobilul cuprins de flăcări. FOTO ISU Delta Tulcea

O vârstnică bolnavă, imobilizată la pat a decedat în urma unei explozii urmate de un incendiu ce a avut loc în apartamentul în care locuia în municipiul Tulcea. O anchetă a fost demarată la fața locului, iar pompierii urmează a stabili cauzele producerii exploziei.

Explozia, urmată de incendiu a avut loc în jurul orei 12.30 la o casă din municipiul Tulcea. La fața locului, în urma apelului la 112 au intervenit patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea a ISU Delta cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj SAJ, cu medic. Incendiul a fost stins în scurt timp.

Echipele de salvare au găsit în imobil o victimă, o femeie în vârstă de 90 de ani, decedată. Potrivit vecinilor, femeia era imobilizată la pat.

În jurul orei 12:35, pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină la un incendiu, anunţat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, produs la o casă din municipiul Tulcea, situat pe strada Griviței. La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta într-un dormitor, pe o suprafață de aproximativ 10 mp, iar în interior se afla o persoană carbonizată( femeie, în vârstă de 96 de ani). Pompierii au lichidat prompt incendiul și au acționat pentru evacuarea fumului. În urma producerii evenimentului au fost afectate 3 încăperi( un dormitor, un hol și o bucătarie) și bunurile din interiorul acestora, fiind salvate casele învecinate.â

Cauza probabilă producerii incendiului este foc deschis în spații închise – o candelă sau lumânare a fost lăsată nesupravegheată“ au precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea.


C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.