FOTO Curățenie și întreținere de toamnă în municipiul Mangalia

0
83
Marcajele pietonale din zona școlilor au fost revopsite. FOTO Primăria Mangalia

Zilele acestea, au loc mai multe actiuni de întreținere, modernizare și igienizare a domeniul public din municipiul Mangalia.

Astfel, au fost recondiționate băncile și s-au reamenajat spațiile verzi, in parcuri si locuri de joaca, precum și pe Aleea Teilor. Totodată, s-au plantat flori în Piața Republicii, s-a cosit iarba în zona parcărilor de pe strada Rozelor, Șos. Constanței, Portul Turistic, str. Mihai Viteazu (ANAF) și Căminul de bătrâni. În stațiunea Neptun, s-a cosit și ridicat vegetația uscată din zona blocurilor. Alte acțiuni de înfrumusețare a domeniului public au vizat toaletarea pomilor și plantelor din zona centrala a orașului, iar la Biserica Sf. Gheorghe s-a instalat sistemul de alimentare cu apă pentru irigații pe spațiul verde.

Tot în aceste zile, înaintea deschiderii noului an școlar, s-a făcut curățenie în școli și grădinițe, am intervenit cu lucrări de asfaltare a trotuarelor, am reparat panourile electrice, gardurile împrejmuitoare de la Școala Generală Nr.1 și Liceul Ion Bănescu. Aici, am intervenit și la sistemul de iluminat din curtea unității de învățământ. Au fost trasate trecerile de pietoni din apropierea scolilor și se acționează, in continuare, pentru modernizarea tuturor zonelor din apropierea unităților de învățământ“ a precizat Cristian Radu, primarul Mangaliei.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.