FOTO Directorul general al CNAIR, în inspecție la podul de peste Dunăre Brăila – Tulcea

0
205
Vizită de lucru la podul de peste Dunăre. FOTO CNAIR

Lucrările la podul de peste Dunăre ce leagă județele Brăila de Tulcea continuă chiar dacă vremea s-a stricat. Conducerea CNAIR și un secretar de stat în Ministerul Transporturilor s-au deplasat pe malul stâng al podului pentru a vedea stadiul lucrărilor.

În prezent, problema infiltrațiilor a fost rezolvată și se lucrează la construcția cablului principal.

Chiar dacă vremea este nefavorabilă, în această perioadă, activitatea pe şantierul de la Podul Brăila este concentrată pe construcţia cablului principal, respectiv toroanele 5 şi 6, partea sud, şi toroanele 7 şi 8, partea nord. La partea de terasamente se realiza aprovizionarea cu materiale în şantier şi cofrare/armare structuri poduri şi podeţe peste canale.De asemenea, am inspectat şi blocul de ancoraj pentru a verifica dacă s-au executat lucrările dispuse prin expertiza tehnică. Cu această ocazie, am constatat că, în urma acestor măsuri, nu mai există infiltraţii de apă în blocul de ancoraj“, a declarat directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, după ce a făcut o vizită pe şantierul de la Brăila.

La această vizită de lucru a participat şi Ionel Scrioşteanu, secretar de stat la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.