FOTO Intervenție contracronometru a elicopterului SMURD Constanța pe plaja Perișor

0
785
Intervenție SMURD pe plaja Perișor. FOTO DSU

Intervenție contra cronometru în Delta Dunării. Elicopterul SMURD de la Constanța a fost solicitat să intervină de urgență după ce un bărbat s-a răsturnat cu o mașină de teren pe plaja Perișor.

În duopă amiaza zilei de 27 noiembrie, elicopterul SMURD Constanța a intervenit în Delta Dunării, într-o zonă izolată din apropierea Plajei Perișor, pentru salvarea vieții unui bărbat aflat în stare gravă, care a suferit un politraumatism și un pneumotorax în urma producerii unui accident rutier.

Având în vedere necesitatea intervenției rapide cauzată de afecțiunile bărbatului și, întrucât accesul resurselor terestre de salvare în Plaja Perișor se poate face doar pe cale navigabilă, a fost direcționat echipajul elicopterului SMURD de la Constanța, care a intervenit prompt pentru salvarea vieții bărbatului, prin acordarea asistenței medicale de urgență și transportarea acestuia, în 30 de minute, către medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

„În cursul zilei de azi, 27 noiembrie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, pe raza județului Tulcea, în zona Perișor-Periteașca, arie deltaico-maritimă, pe câmpul din apropierea digului de protecție, s-ar afla un autovehicul răsturnat.

În urma apelului, polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând că, un bărbat de 38 de ani, din localitatea Jurilovca, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, s-ar fi răsturnat.

În urma incidentului, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului, care a fost preluat de un elicopter SMURD, în vederea transportării acestuia la o unitate medicală.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“ au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.