FOTO Kira Hagi o interpretează pe prințesa Alice Cantacuzino în „Film Enescu- Geniul și Prințesa“

0
272
Film Enescu- Geniul și Prințesa. FOTO Facebook/Film Enescu- Geniul și Prințesa

Kira Hagi a anunțat pe pagina sa de Facebook că tocmai a încheiat filmările la filmul „Film Enescu- Geniul și Prințesa“, iar acum așteaptă cu nerăbdare premiera. Filmul a fost regizat de regizorul Toma Enache, care și-a pus amprenta și pe pelicula „Între Chin și Amin”.

George Enescu este interpretat de Mircea Dragoman, iar prințesa Alice Cantacuzino de către Kira Hagi. Născută pe 27 martie 1996, Kira Hagi a absolvit Academia de Film din New York, secţia Actorie, debutând în scurtmetrajul „Bucureşti, te iubesc!” în anul 2014.

„Tocmai s-au încheiat filmările la Film Enescu- Geniul și Prințesa, un film despre viața și iubirile compozitorului. După Martha Bibescu, am descoperit și investigat cu această ocazie o (altă) femeie emblematică a perioadei interbelice. Ce vreau să vă spun este că am fost extrem de onorată să o portretizez pe prinţesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg şi sportivă de performanță, dar şi corespondent de război, în al Doilea Război Mondial. Urmăriți pagina oficială a filmului pentru mai multe detalii. Eu una abia aștept premiera!“ a scris Kira Hagi pe pagina sa de Facebook.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.