FOTO La Tulcea au apărut primele parcări pe proaspetele străzi cu sens unic

1
2404
Parcări amenajate pe strpăzile cu sens unic. FOTO Primăria Tulcea

Primele străzi transformate în sensuri unice în municipiul Tulcea au produs un număr de 69 de locuri de parcare. Trotuarele vor fi eliberate și destinate exclusiv pietonilor și prin montarea unor opritoare.

Strada Meduzei, cu 39 de locuri și Aleea Cristina, cu 30, sunt primele dintr-un proiect mult mai larg al administrației publice locale pentru fluidizarea traficului, pentru creșterea numărului locurilor de parcare, pentru utilizarea corectă a trotuarelor.

„Știu că astfel de măsuri provoacă la început și disconfort, însă pe termen mediu și lung sunt eficiente. Astfel de măsuri au fost luate în toate orașele civilizate, cu străzi înguste, similare municipiului Tulcea. În același timp sancționăm pe cei care blochează traficul sau programul serviciilor publice, în cazul de mai jos fiind ridicat un autovehicul care a făcut imposibilă ridicarea deșeurilor de la un punct de colectare de pe strada Gavrilov Corneliu“, a transmis primarul Tulcei, Ștefan Ilie.

C.S.

1 COMENTARIU

  1. Mărețe realizări ale Primarului ! Din pix și cu ceva vopsea, a rezolvat problema parcărilor la câteva centre medicale, sediul PSD, etc.
    Când dau autorizații de construire ori sedii de firme, ar trebui să impună și parcări în proiect. Cei ce locuiesc la curte și au spațiul necesar, ar trebui să li se impună să parcheze în curte. Mulți au garaje la parterul blocului dar le-au transformat în bucătărie de vară. Dar sunt măsuri ne populare și nu aduc voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.