FOTO Lucrare de mântuială în Măcin și Isaccea a firmei care se ocupă de extinderea rețelei de apă și canalizare

0
1302
Cratere în urma lucrărilor și a ploilor. FOTO Aquaserv SA

Problema gropilor din Măcin pare să nu se mai termine, locuitorii ajungând la capătul răbdării. Mai nou, situația s-a extins și în localitatea Isaccea, iar asta după ce angajații firmei contractată de Aquaserv SA Tulcea au lucrat de mântuială la extinderea rețelei de apă și canalizare, iar ploile din ultimele zile le-au scos la iveală bubele.

Drumuri și trotuare surpate, străzi lăsate neasfaltate de pe care pietrișul a fost antrenat de ploaie și mult noroi. Pe scurt, ploaia a depistat lucrările prost făcute, iar acum, Aquaserv Tulcea cere antreprenorului Ramali – Gaz Control să mai muncească o dată și să refacă lucrarea.

„Ca urmare a ploilor abundente căzute în ultimele ore în localitățile Măcin și Isaccea, pe câteva dintre sectoarele de lucrări executate de antreprenorul Ramali – Gaz Control în cadrul contractului de reabilitare și extindere retele apă și canalizare, au apărut o serie de surpări .SC Aquaserv, în calitate de beneficiar, a somat antreprenorul să intervină de urgență – termen maxim 48 de ore – pentru remedierea tuturor deficiențelor constatate de personalul Aquaserv. Cu această ocazie, solicităm și sprijinul locuitorilor pentru semnalarea, la dispeceratul SC Aquaserv (telefon – 0747022009) sau șefilor centrelor operaționale Măcin, respectiv Isaccea, și a altor probleme în afara celor deja identificate de noi“, au transmis reprezentanții Aquaserv SA.

C.S

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.