FOTO. Luminițele de Crăciun au fost montate în municipiul Constanța. Primăria susține că instalațiile au un consum mic de energie electrică

1
189
sursa foto: Primăria Constanța

Primăria Constanța a transmis, marți, 29 noiembrie a.c., că au fost montate lumini de Crăciun pe mai multe artere din oraș. Totodată, administrația locală a mai precizat că mii de beculețe, ghirlande și perdele luminoase vor fi montate și în Piața Ovidiu, acolo unde va avea loc și petrecerea de Revelion.

Comunicat integral:

Constanța îmbracă straie de sărbătoare! În perioada sărbătorilor de iarnă, orașul nostru va fi plin de lumină și culoare.

Echipele au montat mii de corpuri de iluminat pe mai multe artere din oraș: Șoseaua Mangaliei, bulevardele 1 Mai, 1 Decembrie, Alexandru Lăpușneanu, I.C. Brătianu, Tomis, Ferdinand, Mamaia, Aurel Vlaicu, străzile Dezrobirii, Soveja, Termele Romane, Brizei, Dumbrăveni.

De asemenea, parcurile Tăbăcărie și Arheologic, precum și toate intrările în orașul nostru au fost împodobite cu lumini de Crăciun.

Mii de beculețe, ghirlande și perdele luminoase vor fi montate și în Piața Ovidiu, acolo unde va avea loc marea petrecere de Revelion.

Toate produsele luminoase utilizate în iluminatul festiv sunt instalații de exterior echipate cu sursă de lumină de tip led, astfel încât să asigure un consum mic de energie electrică”.

Valoarea contractului privind iluminatul festiv din Constanța a ajuns la aproape 600.000 de euro.

P.I.

Citește și: UPDATE. A fost semnat contractul privind iluminatul festiv din Constanța. Valoarea totală se apropie de 600.000 de euro – focuspress.ro

1 COMENTARIU

  1. Consum mic de energie.Ok ok ok cu spitalul de infecțioase ce se mai aude ce se mai face :-(.
    Scăpăm noi odata si o data de veșnicul primar de HINDEL.Sfacerist de seama s au inocent cum altu nu ii.Deschideti creierele monşer SANATATEA nu tre sa fie ignorată.Ve ti intelege poate vr odata.Dar voi mergeți la privat sa va oblojiti nu k melteni.
    Fimi ar scîrbă de voi de toti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.