FOTO. Nenorocire la Corbu: un turist din București a murit înecat

0
3833
Echipajele SMURD au intervenit pentru a salva persoana înecată. FOTO ISU Dobrogea

Militarii din cadrul Detașamentului ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, marți, 25 august a.c., la intrare pe plaja Corbu, fiind vorba despre o persoană dispărută în mare.

Au intervenit două echipaje de scafandri ai ISU Dobrogea.

„La Corbu este vorba de doi bărbați cu vârste de aproximativ 25-30 de ani. Unul dintre aceștia a fost scos de cetățeni conștient colaborat a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD B din stația Midia. Cel de al doilea bărbat nu a mai putut fi scos. Pentru căutarea salvarea acestuia intervin 12 scafandrii, o ambarcațiune TARGA a ISU Dobrogea, o șenilată din punctul de prim ajutor Corbu, elicopterul SMURD pentru survol și ambarcațiunea Opal a ARSVOM“, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

UPDATE:

În jurul orei 12.00, elicopterul a identificat trupul bărbatului în mare, scafandrii au intrat l-au recuperat și s-au început manevrele de resuscitare. Din păcate, cu tot efortul depus de cadrele medicale, pacientul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decesul. Este vorba de un bărbat în vârstă de 36 de ani din București, turist.

L.M., C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.