FOTO Palatele și alte construcții din Babadag, luate la verificat pe linia disciplinei în construcții

0
2777
Construcțiile din Babadag, luate la verificat. FOTO Primăria Babadag

La Babadag a început o acțiunea de verificare/validare a construcțiilor și a identificării neregulilor în ceea ce privește respectarea Legii 50/1991, privind autorizarea executării lucrărilor de construcție.

În urma deplasărilor pe teren a viceprimarului Petrică Tănase împreună cu angajații Primăriei, s-au constatat nenumărate nereguli care au dus la întocmirea a 16 Procese Verbale de sancționare privind disciplina în construcții, cuantumul amenzilor fiind de 80.000 ron.

Totodată, pe lângă cele 16 sancțiuni, au fost identificați 5 proprietari care și-au construit gardul pe domeniul public. Doar unul din cei 5 proprietari, după ce a primit amendă conform legii (a înțeles că a încălcat legea și și-a dărâmat singur gardul), iar pentru ceilalți s-au facut demersuri de demolare în cursul săptămânii viitoare cu măsurile legale prevăzute de lege.

De asemenea au fost acțiuni comune împreună cu cei din serviciul de Urbanism, Mediu și Poliția Locală, unde am identificat numeroși cetățeni care au încălcat HCL nr. 38/ 31.03. 2021 cu privire la nerespectarea obligațiilor ce le revin prin creșterea sau aducerea în gospodării a unui număr mai mare de animale sau deversarea repetată de apă uzată pe străzi, precum și aruncarea necontrolată a gunoiului pe domeniul public“ a precizat Petrică Tănase.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.