FOTO Pugilista de aur a Tulcei, Amalia Niță, a primit recunoștința municipalității

0
82
Amalia Niță, felicitată de primarul Ștefan Ilie. FOTO Primăria Tulcea

O adolescentă din Tulcea, Amalia Niță, a uimit lumea boxului, câștigând medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori de la Tibilisi. Aceasta a fost invitata administrației locale pentru a fi felicitată public pentru victoria sa.

Amalia Niță are 15 ani și a a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori de la Tibilisi. La întoarcerea în țară, aceasta a fost invitată de primarul municipiului, Ștefan Ilie, pentru a o felicita public.

„A uimit specialiștii acestui sport, iar pe noi ne-a impresionat prin temperamentul ei echilibrat și inteligență. Medalia olimpică va fi a ta, Amalia! Întregul nostru oraș trebuie să îi mulțumească pentru că ne-a reprezentat, ea fiind legitimată la CSM Danubiu Tulcea.Maximă apreciere părinților pentru susținere și eforturile depuse! Felicitări antrenorului Ştefan Simion pentru pasiune și iscusință!O vom susține fără rezerve pe Amalia, ușile primăriei îi vor fi întotdeauna deschise“ i-a spus edilul.

Amalia Niță a primit din partea municipiului o placheta cu un citat din Muhammad Ali – „Un om fără imaginație este un om fără aripi“, o diploma și flori.

„Vom face un parteneriat cu clubul și vom finanța activități ale acestuia, pentru întregul lot.
Lucram la un regulament acum pentru a avea posibilitatea să recompensam și individual performanța“ a precizat Ștefan Ilie pentru Focus Press.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.