FOTO Țeavă de gaze ruptă în Jijila în urma coliziunii dintre două autoturisme

0
145
Foto cu rol ilustrativ

În jurul orei 18.20, două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Tulcea au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și o ambulanță SMURD pentru asigurarea măsurilor PSI, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat și a avariat o țeavă de alimentare cu gaze naturale din localitatea Jijila.

Până la sosirea echipajului de intervenție al distribuitorului de gaze naturale în localitate, pompierii au deconectat bornele bateriei unui autoturism și au asigurat zona.

UPDATE:

În seara zilei de 7 octombrie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DE 87.
Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat că, un tânăr de 21 de ani, din orașul Măcin, judeţul Tulcea, în timp ce conducea un auto din direcția Măcin către Garvăn, pe raza localității Jijila, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un auto care se afla staționat pe partea dreaptă a direcției de mers.
În urma impactului, cel de-al doilea auto a fost proiectat într-un gard al unui imobil, provocând totodată avarii la o țeavă de alimentare cu gaze naturale.
În cauză, polițiștii efectuează verificări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului
” au precizat reprezentanții IPJ Tulcea

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.