FOTO. Trafic blocat pe Autostrada Soarelui la podul de la Fetești

3
2099

Minivacanța de Rusalii a început iar peste 70.000 de turiști sunt așteptați pe litoral. În cursul zilei de 1 Iunie, la ora 10.00, traficul rutier pe Autostrada Soarelui, în apropierea Podului de la Fetești este blocat, dat fiind faptul că în zonă sunt impuse restricții de circulație.

Pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste brațul Borcea s-au instituit restricții de circulație pe A2 între Fetești și Cernavodă, fiind închis sensul de circulație Constanța – București, circulația vehiculelor desfășurându-se pe podul alăturat pe o singură bandă pe sens, între km 147+015 și km 144+235.

Totodată, în perioada 1 – 5 iunie, potrivit CNAIR circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă în intervalul orar: 06.00 – 22.00.

Reamintim că, începând de joi,1 iunie a.c., taxa de pod de la Fetești va fi suspendată. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial și presupune anularea tarifului de trecere pentru folosirea podurilor peste Dunăre, între Fetești și Cernavodă, pentru toate categoriile de vehicule. 

M.G.

Citește și:

3 COMENTARII

 1. A2 01.06.2023 ora 13:07. Traficul este blocat complet pe sensul Constanța-Bucuresti in zona podului de la Fetesti, inainte de statiile de taxare care sunt suspendate de astazi, in scopul fluidizarii traficului pe sensul opus – zice Politia rutiera. Stam de o ora blocati aici pe A2 si asteptam sa ni se permita accesul catre Bucuresti. Nu e normal sa ni se blocheze accesul si inca pentru atat de mult timp! As vrea sa aflu explicatiile oficiale ale Politiei rutiere.

 2. platiti taxa, sotiile militienilor au nevoie de pantofi si genti!
  Si aia de varuiesc podul, stiti cate amarate de miliarde castiga, baa sarakilor!
  Vreti soare, la greci, la bulgari, la albanezi, aici este scump!
  Aici noi suntem jupani!

 3. Nu ați înțeles? Ne ajuta sa cunoaștem țărișoara noastră obligandu-ne sa circulam prin toate vagaunile și drumuri amenajate de Ceașcă (când era cizmar)…..

  pe timpul, banii și nervii nostrii.
  Deeeci ei sunt bine intenționați dar nu prindem noi ideea…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.