FOTO. Un cuplu din București, venit pe litoral cere ajutorul: au pierdut un pui de cioară în Eforie Sud

0
1113

Un cuplu din București venit la mare la sfârșitul lunii iulie a anului curent face un apel către noi să îi ajutăm cu orice informație legată de un pui de cioară pe care l-au pierdut în Eforie Sud.

Aceștia susțin, din spusele unor localnici că puiul a fost luat de unele persoane ce se deplasau cu un autoturism cu numere de București.

Pierdut în Eforie Sud, pui de cioară, în cursul zilei de sâmbătă 31 iulie a.c., este domesticit, cuminte, afectuos cu oamenii! Localnicii ne-au spus că a fost luat de o mașină cu indicativ de București, văzându-l așa cuminte, însă nu știu nici dânșii numărul pentru a o găsi!

Puiul a fost salvat de la moarte și crescut de noi de când era foarte mic! Acum are vârsta de două luni jumătate. Merge cu noi peste tot! Acum eram la mare, stătea cu noi la masa, dar s-a speriat de un zgomot puternic al unei pisici și a zburat pe după casă, neștiind pe unde să mai vină înapoi!

Rugăm din suflet familia din București să ne sune la numărul 0728 861 955 sau 0727 455 495. Oferim recompensă! Ne e foarte dor de Cronky al nostru! Noi suntem tot din București. Vedeți galeria foto cu noi și puiul.”

sursa foto: Facebook

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.