FOTO VIDEO Un elicopter militar american Black Hawk a aterizat de urgenţă în Piața Charles de Gaulle

0
282

Elicopterul de tip Black Hawk ar fi aterizat de urgență din cauza unei defecțiuni tehnice. În urma unui zbor de exercițiu pentru pregătirea evenimentelor de pe 20 Iulie, un elicopter a pierdut brusc altitudine. Șeful Statului Major al Forțelor Aeriene a anulat evenimentele de Ziua Aviației, după incident, potrivit unor surse citate de Digi24.

Piloții au reușit să aterizeze de urgență elicopterul, în sensul giratoriu de la Piața Charles de Gaulle. Elicopterul a doborât în timpul aterizării de urgență, doi stâlpi de electricitate și au avariat o dubă Traficul este restricționat în centrul Capitalei.

Regretăm incidentul petrecut joi, 15 iulie, cu un elicopter al Forțelor Armate ale SUA, care a aterizat forțat în Piata Charles de Gaulle din București. Pilotul a reușit să controleze aeronava astfel încât să nu fie victime, iar pagubele materiale să fie reduse. Elicopterul militar participa, împreună cu alte aeronave, la o repetiție pentru manifestările organizate cu prilejul Zilei Aviației, 20 iulie, la Monumentul Eroilor Aerului din Piața Aviatorilor. Siguranța cetățenilor este foarte importantă pentru noi și, de aceea, au fost dispuse măsuri pentru a evita producerea, pe viitor, a unor astfel de incidente”, precizează MAPN.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.