FOTO Un șofer dubios a creat haos în traficul rutier din Mangalia

0
13107
Individul a oprit mașina în mijlocul drumului și s-a urcat pe ea. FOTO Facebook/Nigel Adam

Un individ care a condus haotic prin Mangalia și apoi a oprit mașina în mijlocul străzii și s-a urcat pe ea, a fost săltat de polițiști în urma mai multor sesizări ale cetățenilor.

Bărbatul, la volanul unui autoturism BMW argintiu a fost observat în zona sensului giratoriu din Mangalia.

„Atenție, șoferi, e un nebun sau beat sau drogat în trafic, a trecut prin sensul giratoriu acum 5-10 minute fără să acorde prioritate, i s-a deschis portiera, nu putea ține banda drept, a făcut brusc stânga în stația de taxiuri, cred că a vrut să intre în gangul dintre blocuri, dar s-a oprit pe prima bandă, în mijlocul drumului. Nu am apucat să văd marca mașinii, doar că e argintie“ a postat o localnică pe un grup de Facebook.

S-a cerut ajutorul Poliției Locale, dar pentru că aceștia au spus că nu intră în competența lor, s-a alertat în cele din urmă Poliția Mangalia.

Individul a fost găsit și testat cu etilotestul, rezultatul fiind pozitiv. Ulterior a fost transportat la sediul poliției pentru investigații suplimentare.

UPDATE:

„Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Mangalia, se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta nu poseda poliță de asigurare obligatorie. Acestuia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i totodată reținut certificatul de înmatriculare“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.